Fair fashion outfit: dagje Groningen

Een blik op een van mijn dagdagelijkse outfits. Ik was een dagje in Groningen en vroeg mijn handlanger een paar plaatjes van wat ik aan had te schieten. Een doorsnee look dus, inclusief ongekamde haren, een uitgelubberd elastiekje en een veel te volle tas.

Het foto’s nemen moest allemaal niet te lang duren want A. ik vind uitgebreid in het openbaar poseren nog altijd een vrij gênante aangelegenheid en B. ik heb ook nog wel iets anders te doen als ik eindelijk weer eens een dag in Groningen ben. Zo kon het gebeuren dat ik op de enige foto waar mijn outfit van voren te zien is ik een vrij maniakale lach op mijn gezicht heb, maar ach, al doende leert men. Wie weet. 

Jeans: is vintage en kocht ik bij Flamingo in Leiden. Hij is vrij dik en ook gevoerd. Het stofje dat je bij de enkels ziet, zit dus aan de binnenkant van de hele broek. Het is zo heerlijk als je tweedehands een broek vind die perfect past.  Echt een ‘uit de was & weer aan’-geval.

Top: ook een tweedehandsje, dat ik kreeg het na een kledingopruiming van een vriendin. Oorspronkelijk komt deze van de Mango en vooral het linnen stofje vind ik fijn. Ik trok er helaas laatst een gaatje in, maar ik vind dat dat niet opvalt.

  • Sneakers: van het fair fashion schoenenmerk Veja. Ik moest ze even flink inlopen, maar nu zijn het droomstappers waar ik makkelijk dagenlang op rondstruin.
  • Tas: Geforceerd tweedehands, want geleend/gepikt van mijn ouders. Hij is echt retro, er staat namelijk reclame op voor een merk waarvan jij en ik niet eens meer weten dat het eigenlijk merk is: multo! Van de mappen dus, grappig hè? Ik houd echt van de hysterische vormgeving en blijf ‘m steeds repareren.