De nieuwe koers van Armedangels past helemaal bij mij

Twee jaar geleden schreef ik nog dat de meeste artikelen in de vrouwencollectie van Armedangels niet echt mijn smaak waren. Het merk was best sportief en casual en hoewel ik het heel belangrijk vind dat mijn kleding lekker zit, kun je mijn stijl niet bepaald sportief noemen. Helaas, welteverstaan, want wat het merk voor staat – eerlijke en duurzame mode voor mannen en vrouwen – daar sta ik natuurlijk helemaal achter.

Maar ik merk dat Armedangels veranderd is. Ja, ook voor mensen die van shirts met prints en streepjes houden, is er nog veel keus. Maar Armedangels maakt nu ook kleding in andere stijlen. Kleding die een stuk beter in mijn straatje past. Ik neus voor mijn blog regelmatig in de fair fashion collecties en steeds vaker blijken de stukken die me opvallen van Armedangels te zijn. Ik ben helemaal gek op mijn bombervest van Armedangels en er is nog veel meer in de huidige collectie te vinden dat me erg aanspreekt.

Lekker veelzijdig

Een geweldige ontwikkeling wat mij betreft. Omdat het mijn smaak is natuurlijk, maar ook omdat Armedangels een van de makkelijkst verkrijgbare fair fashion merken is. Er zijn talloze Nederlandse webshops die het merk verkopen en ik kom het steeds vaker in winkels en grote (al dan niet online) warenhuizen tegen.

Bovendien zijn de prijzen behoorlijk toegankelijk. Heel goed dus dat het merk inmiddels mensen met uiteenlopende kledingsmaken kan bedienen. Ik laat je graag wat kledingstukken uit de huidige collectie zien die de bredere stijl van het merk vertegenwoordigen en die ik zelf gewoon heel mooi vind.

Coltrui

Coltrui Alani – 59,90 euro

De eenvoud en de ribstof van dit truitje van biokatoen vind ik fraai, maar het mooist vind ik het gegolfde detail aan de rand van de col. Dat maakt een simpele trui opeens echt bijzonder. Heel knap gedaan!

Goede jeans

Jeans Maira – 99,90 euro

Deze broek zou ik eerst willen passen, maar met de wijde pasvorm en strakke taille denk ik dat hij me best zou staan. Heel comfortabel denk ik en het donkere blauw vind ik ook fraai. Hij is er trouwens ook in andere kleuren.

Blousejurk

Blousejurk Else – 89,90 euro

In mijn vorige artikel ‘klaagde’ ik nog dat de kleding van Armedangels bijna altijd strak aangesloten is. Ik houd veel meer van losvallend en oversized en ook daarvoor kan ik inmiddes bij het merk terecht. Deze soepel vallende jurk is een mooi voorbeeld. Lijkt me erg comfortabel en is denk ik ook leuk met een tailleriempje.

Retro strepen

Trui Käte – 59,90 euro

Het zijn wel erg donker stukken allemaal hè, voor mijn doen? Dan eindig ik met iets kleurrijkers: een lekker gestreept truitje, weer geribd. Streepjes en ribstof zijn geen onbekende combinatie voor me. Ik heb een shirt met korte mouwen dat hier een beetje op lijkt en dat geeft me altijd zo’n fijn, retro gevoel. Het halve kraagje maakt het af, mooi!

Wat vind jij?

Armedangels heeft zich met deze nieuwe (of eigenlijk: aanvullende) koers zeker bij mij in de kijker gespeeld. Ik ben benieuwd of jij het merk al kent of er misschien zelfs iets van in je bezit hebt. Ik vind het leuk om te horen en misschien zelfs te zien (op Instagram?).

De afbeeldingen in dit artikel zijn eigendom van Armedangels

  1. Jaaaa ik vind Armed Angels helemaal te gek (team streepjes en printjes hier), deze nieuwe stukken vind ik dan weer niet zo. Maar alleen maat positief dat ze zo meer mensen aanspreken, want het is wat je zegt: ze zijn betaalbaar en de kleding ik goed te krijgen!

    1. Helemaal mee eens! Het is ook fijn dat ze dat ook gewoon blijveb doen voor wie daar van houdt. Zo hebben zoveel mogelijk mensen keus in de stijl waar ze van houden.

  2. Ja, nog een fan hier 🙂 Ik vind lang niet alles van het merk mooi, maar omdat het zo divers is (en inderdaad steeds diverser lijkt te worden) zitten er altijd wel items naar mijn smaak bij! Ik houd wel van die combinatie van basic en een beetje speels/bijzonder, en dat zie ik bij Armedangels veel terug. 🙂

  3. Super coole ontwikkeling ja 🙂 Ach, het wordt allemaal steeds beter als we maar volhouden met onze missie uitdragen 🙂

  4. He ja dat was mij ook al opgevallen, ik zag de laatste tijd steeds meer leuke dingen van AA! Wat meer verschillende en originelere modellen, erg fijn:)

  5. Ik moet zeggen dat ik al heel lang fan ben van Armed Angels, maar al een tijdje niet naar hun collectie had gekeken; wauw wat een leuke dingen zeg! Ze zijn inderdaad super toegankelijk en ik kan er niet over uit hoe ontzettend tof ik dat vind!

  6. Fijn merk! Ik was door het dolle heen toen ik bij de kringloop kleding van armed angels vond in mijn maat. Dat is gewoon dubbel feest! Ik draag het graag; het is echt goede kwaliteit en mooi😊

    1. Dat kan ik me voorstellen. Heerlijk hoor! Ik houd Marktplaats ook vaak in de gaten voor eerlijke en duurzame merken waar ik fan van ben, zoals Kings of Indigo en Joline Jolink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.