Warme truien koop je natuurlijk tweedehands

Terwijl ik dit typ, zit ik met vijf lagen aan in een niet al te best geïsoleerde ruimte. Met een panty onder mijn broek en mijn dikste sjaal (annex ‘de deken’, zoals mijn vriend hem noemt) om het plaatje compleet te maken. Waar ik laatst nog vrolijk de fair fashion lentecollecties showde, is het gewoon weer dikketruienweer. Voor mij de perfecte gelegenheid om een paar winterse exemplaren uit mijn favoriete tweedehands winkels aan jullie te laten zien. Allemaal online verkrijgbaar, anders zou het ronduit gemeen zijn. Hoef je bovendien de deur niet uit om ‘m in huis te halen! Een paar van deze webshops hebben zelfs speciale winteracties in deze koude dagen, dus profiteer daar gerust van. 

 Trui 25 euroVNTG

Was jij ook zo’n Aristokatten-fan? Het stukje met Jazz-cat was mijn favoriet en die scène maakte zelfs dat ik harp ben gaan spelen (al had het misschien trompet moeten zijn).

Trui 7 euroDe Kleretoko

Dit soort rond gebreide truien vind ik altijd heel leuk. Donkerblauw staat veel mensen natuurlijk en het is echt een koopje. Wie gaat er met deze schoonheid vandoor? In Leiden worden alle bestellingen gratis op de fiets bezorgd!

Vest 22,90 euroSugarSugar

Geen trui, maar laagjes zijn leven, toch? Dit vest zou precies in mijn kleurschema passen, dus eigenlijk is het erg dom dat ik ‘m hier plaats. Tot en met zondag betaal je geen verzendkosten met de code ‘foryou’.

Trui 6,50De Kleretoko

Nog één van mijn lievelingskleuren. Door de effen kleur ook fijn te combineren met een blousje met print.

 

Humanoid Trui 70 euroThe Next Closet

Wie zegt dat je niet chique voor de dag kunt komen met dit weer? Deze trui is misschien niet de goedkoopste, maar wel echt een parel van mooie kwaliteit. En zeker goedkoper (én duurzamer!) dan een nieuw exemplaar. Heb je aan een trui niet genoeg? WInterjassen worden op dit moment gratis verzonden bij The Next Closet.

De afbeeldingen zijn eigendom van de betreffende webwinkels.