Samenwerken

Samen in de spotlight? Leuk! Ik sta altijd open voor samenwerkingen met merken, bedrijven en platforms die passen bij wat ik op KouweKleren uitdraag: duurzaam en eerlijk ondernemen, bewust consumeren en het maken van betere keuzes.

Yes, wij zijn een match!

Ik werk alleen samen met initiatieven waar ik volledig achtersta. Denk jij dat wij een goed stel zijn? Mail mij je voorstel of vraag naar de mogelijkheden en tarieven voor een samenwerking op KouweKleren.

Ik kies ervoor om inhoudelijke samenwerkingen aan te gaan en heb geen interesse in linkruil of gastblogs op deze website. Een artikel op KouweKleren, een gastblog op jouw website of een post op social media behoren wel tot de mogelijkheden. Laten we gewoon eens praten over een passend voorstel.

Creatieve content voor een samenwerking op maat

Hoe we ook gaan samenwerken, ik bied altijd maatwerk. Onze samenwerking wordt sowieso verpakt in de inspirerende content waar mijn lezers en volgers op zitten te wachten. Doordachte, unieke artikelen en posts. SEO-geschreven, met een grote meerwaarde voor de lezers en daarmee voor jouw bedrijf of product.

Ik ben actief op: