Rokjesdag op de vintage tour

We hebben rokjesdag er geloof ik al op zitten. Beetje bizar, in februari, maar ik vind het altijd wel erg leuk om uit te kijken naar het nieuwe seizoen, qua mode.

Een nieuw seizoen dat de oudjes in ere houdt, wat mij betreft, want mijn favoriete vintage en tweedehands webshops puilen weer uit van topstukken die jou een prachtige ‘nieuwe’ look geven.

Ik duikelde de leukste rokjes voor je op. Allemaal in midi-lengte, omdat dat die perfect zijn voor dagen dat het weer er net tussenin zit. En omdat ik ze gewoon geweldig vind. Reden genoeg toch?

VNTG

Plooirok – 36 – 17,50 euro

Plooirok print – M/L – 17,50 euro

Wat kwam ik veel plooirokken tegen. Met print, zonder print, persoonlijk ben ik wel fan! Vooral van luchtige exemplaren zoals deze, die zijn heerlijk zomers.

SecondhandNew

Folklore rok – 38/40 – 27,90 euro 

Ik ben meestal niet zo van de folkloristische kleding, maar dit vind ik een goede mix. Het komt door de kleuren, die de rok net iets meer ingetogen maken. Juist omdat het een wat donkerder rok is, zou ik deze lekker het hele jaar door dragen. 

Gehaakte rok – 34/36 – 21,90 euro 

Voor als je voor volop boho wilt gaan! Echt een unieke rok. De combinatie met de witte sneakers maakt hem helemaal van nu. Zo zou ik hem ook combineren, als deze kleur me niet naakt zou doen lijken. Welke lady met gebruinde benen durft het aan? 

Doortje Vintage

Rode rok – S – 26,90 euro

De voering maakt deze rode rok extra zwierig. Ik zie niet zo vaak prints in deze kleurcombinatie, daarom juist zo leuk. Ook een perfecte herfstrok trouwens, met een panty eronder en een lekker breisel erop.

De afbeeldingen zijn eigendom van de betreffende webshops.

  1. Oeeh merci! Ik heb de rode besteld! 😀 Was al een tijdje op zoek naar zo’n rok. Heb weer een nieuwe shop die ik aan m’n lijstje kan toevoegen. Merci! ^^

  2. Heerlijk weer was het hè! Blote benen heb ik me nog niet aan durven wagen en eerlijk gezegd moet het sowieso wel heel heet zijn voor ik dat doe. Vind de midirok wel heel fijn, ook voor werk een goede lengte.

    1. Ik had het wel echt heel warm gisteren in de zon. Maar ik had mijn spijkerbroek wel aan en zat er vol in. Ik vind midi ook een heel fijne lengte voor werk ja!

  3. Wat een toffe rokken! Die rode is echt heel gaaf (ik kan me voorstellen dat Irnee die móest bestellen :)). Ook leuk dat je wat langere rokken hebt uitgekozen. Ik moest daar eerder nooit zo veel van hebben, maar inmiddels heb ik ontdekt dat juist zo’n wat langere rok prachtig kan staan en je taille extra accentueert.

    1. Ik draag midi-rokken (eigenlijk alle rokken) in de taille. Zit fijn en staat mooi! Ook perfect voor op werk op warme dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.