Rock het najaar met deze eerlijke rokjes

Eigenlijk is het idioot dat er zoiets als rokjesdag bestaat. Wat mij betreft kunnen rokken het hele jaar door gedragen worden! Misschien niet met blote benen – team koukleum present! – maar juist met een mooie panty of legging zijn het de meest veelzijdige kledingstukken die ik ken.

Door de talloze verschijningsvormen is er altijd wel een rok die bij je past. Lang, kort of iets er tussenin. Zwierig of lekker strak, met een vrolijke print of juist heel basic. Een veelkleurige rok combineer je eenvoudig met allerlei tops en truien in die kleuren, terwijl een rustige rok zonder print de ideale basic is om al je andere kleding bij te dragen.

Ik heb een kleine shopgids voor je samengesteld met de rokken die ik het mooist vindt uit de huidige eerlijke modecollecties. Alle rokken in dit artikel zijn bij Nederlandse webshops te bestellen, wel zo makkelijk! Laat je me weten in welke rok jij jezelf wel ziet rondstappen?

Cordurok

Thinking MU via WHITE DOTS (blauw) en Sophie Stone (rood) – 49,95 euro

Uit de koker van

Miss Green – 59,95 euro

Over de knie

Nava rok Armedangels via WatMooi – 99 euro

People Tree via The Blind Spot – 59 euro

Kowtow via Take It Slow – 159 euro

Kort & krachtig

Kings of Indigo – 99,95 euro

Armedangels via Fair e-Good – 49,95 euro (sale)

Go with the flow

Rhumaa via Charlie + Mary – 149 euro

 

Armedangels via Brand Mission – 79,95 euro

Shop je liever tweedehands? Bij deze tweedehands en vintage webshops vindt je de mooiste pre-loved rokjes.

De afbeeldingen zijn eigendom van de betreffende merken en webshops. 

 

 

 

  1. Leuk hè? Ik heb mijn leven lang gewacht tot corduroy weer in de mode is en nu kan ik eindelijk mijn slag slaan!

 1. Rokken-lover present! heb helaas even geen geld over, maar de Kowtow rok is geweldig 😍😍

  1. Ik vind dat ook de allermooiste. Misschien kun je tweedehands wel iets vergelijkbaars vinden?

 2. Wat een onwijs leuke rokjes! Ik vind vooral de bovenste twee met knoopjes en de kokerrok prachtig. Leuk om zo een paar nieuwe fair merken te ontdekken!

  1. Ik zie jou ook wel in zo’n vrolijk gekleurd corduroy rokje moet ik zeggen! Leuk dat er iets nieuws voor je tussen zit!

 3. Ik houd echt van rokken de laatste tijd. Ik wil vooral wat meer kleurrijke exemplaren. Maar hiervoor ben ik nu even te arm, haha!

  1. Lekker kringloopshoppen! Ga je mee op jacht? Of ruilen natuurlijk!

 4. Jaaa, zulke leuke zitten ertussen! Ik wil wat meer kleur, maar oooh die vorm van de grijze Armedangels rok vind ik wel echt geweldig.

  1. Dat is ook een van mijn favorietste favorieten! Lekker comfy maar toch ook netjes. Ik denk dat hij je ook erg mooi staat met jouw lengte en hij is natuurlijk goed te combineren met kleur en prints.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.