Online shoppen: tweedehands en vintage rokken

De Slow Fashion Summer is nu drie weken bezig (waarin ik de hele zomer lang geen nieuwe, maar hooguit tweedehands kleren koop) en het gaat van een leien dakje. Ik snuffel tegenwoordig sowieso het liefst in tweedehands en vintage zaakjes voor ik iets nieuws aanschaf. Bovendien ben ik behoorlijk happy met mijn garderobe zoals die nu is, dus een enorme shopbehoefte heb ik niet. Maar dat neemt niet weg dat ik jullie graag meeneem op tweedehands strooptocht langs de leukste vintage en tweedehands webshops die ik ken. In deze editie staan rokken in de spotlight.

Ik laat je veel zwierige zomerrokken met prints zien, maar ook strakkere exemplaren en natuurlijk de nodige denim rokjes. Op is natuurlijk op, maar dat maakt deze kleding wel uniek. Ben je op zoek naar iets anders dan een rok? Ik verzamelde ook de leukste tweedehands shorts en zomerjurkjes al voor je. Of kijk lekker zelf rond in de webshops waar deze rokjes vandaan komen.

Print fruit – S – 17,50 euro  // Plissérok – M/L – 12,50 euro
VNTG

Sixties print – 32/34 –  21,90 euro // Rok suède – 36/38 – 21,90 euro
Secondhand New

Asymmetrisch – 36/38 – 22,90 euro // Handbeschilderde wikkelrok – one size fits all – 23,90 euro
Secondhand New

Mosterdgeel – M – 29,90 euro // Geel met stipjes – M/L – 38 euro
Doortje Vintage

Maxirok met splitten – M – 21,90 euro // Rode stippen – M/L – 21,90 euro
Phixi

 

Bloemen – S – 8,50 euro // Denim – 38 – 5 euro
Kleretoko

 

Geel met print – M – 13 euro // Pastel print – S – 22,90 euro
Little Vintage Shop

Donker denim – 32/34 – 19,90 euro // Zwart met bloemen – 36/38 – 17,90 euro
SugarSugar Vintage

Plooirok – S/M/L (rekbaar) –  35,00 euro // Zwart met print – M – 39,00 euro
Rewind Play Fast Forward

 

Alle afbeeldingen zijn eigendom van de betreffende webshops. 

 

 

    1. Leuk! Ik draag mijn spijkerrokjes ook graag en vaak, maar mijn bloemenrok is op een of andere wonderlijke wijze ook met al mijn tops te combineren. Heel handig!

  1. Ohh wat een heerlijke rokken! Ik vind dat zoveel fijner dan een korte broek. Ben vooral verliefd op de geel gestipte van My Little Shop! Alleen jammer dat geel niet zo mooi staat bij mijn melkflessen haha.

    1. Ik houd ook echt van rokjes! Het is wel een beetje een okergele rok, ik heb ook loeiwitte benen en dat matcht altijd wel aardig. Maar anders kom je vast nog een betere match tegen!

  2. Ja, rokjes! Ik heb mijn zinnen gezet op een korte, wijde in een warm gedempt rood/bruin/geel. Secondhand New kende ik nog niet, dank voor de tip! Ziet er leuk uit, ga meteen even gluren 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.