Klein verslag: leukigheden van de laatste tijd

Hallo, daar ben ik weer. Met een portie fonkelnieuwe posts in de maak (waaronder mijn vakantieoutfits en een voorproefje van de fair fashion voor  komende herfst), wil ik jullie nu toch alvast een teken van leven geven. Voor de periode dat ik op vakantie was, had ik keurig allemaal artikelen klaargezet, maar de dagen daarna moest ik weer even thuis landen (zoals elk jaar eigenlijk) en kwam er van schrijven nog niet veel. Bovendien mocht ik bijna meteen nog een weekendje weg, dus was er van thuiskomen eigenlijk nog niet echt sprake. Kortom: ik deed erg veel fijne en leuke dingen de laatste tijd en dat deed me goed. Hier een klein (foto)verslag!

 1. Ik ging op vakantie met mijn favoriete reisvriendin
 2. We bezochten oude favorieten Wenen & Krakau en verkenden een helemaal nieuwe bestemming: Slowakije
 3. Daar stapten we door heerlijke steden en over prachten van bergen
 4. Een van onze ontbijten was een etagère vol humus
 5. Ik dronk wijn middenin een wijngaard
 6. Omdat ik nog geen perfecte, eerlijke zonnebril heb gevonden leende ik een zonnebril van mijn reisgezelschap. De perfecte (tussen)oplossing!
 7. Er kwam een eekhoorn op een halve meter van mijn voet naar me zitten koekeloeren. We spotten er wel zes in hetzelfde park.
 8. Ik mocht ook nog een mini-vakantie vieren op Goeree-Overflakkee met vriend & aanverwanten
 9. Daar scheen de zon zomaar opeens het hele weekend, een echt eindezomercadeau
 10. We zwommen zelfs nog even in zee, wie had dat gedacht
 11. Vriend was ook nog eens jarig dat weekend
 12. Daarom was er bijzonder bier en aardbeientaart<3

Ik ben weer helemaal opgeladen, jij ook?

  1. Dat is helemaal heerlijk, nog vakantie vieren als iedereen weer terug is! Veel plezier alvast.

  1. Oh dat is gek, je mag wel een persoonlijke diashow komen bekijken hoor, haha. Dankjewel!

 1. Dat klinkt heel fijn! Onze vakantie lijkt alweer eeuwen geleden haha. Geniet er nog even van!!

  1. Ha dat gaat zo snel hè? Ik ben zeker nog even aan het nagenieten.

 2. Ahhh klinkt als een heerlijke tijd! Wat is die foto gaaf dat je wijn drinkt in een wijngaard. Heel Instagramwaardig 😉 Ben benieuwd naar je fair fashion posts. Enne spot ik nou een nieuwe foto in je sidebar? Wat ben je toch knap!

  1. Het was inderdaad heerlijk. Als je nog een reisleider zoekt om hier eens heen te gaan, ik doe het vrijwillig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.