10 x De leukste tweedehands zomershorts

Vakantietijd, de tijd voor blote benen. Fladderige zomerbroekjes zijn niet weg te slaan uit het straatbeeld deze zomer en daar boffen we mee. Die zijn namelijk heel makkelijk tweedehands te vinden. Om het je nog makkelijker te maken, verzamelde ik vast tien van mijn persoonlijke favorieten. Kun je van je resterende vakantiegeld gewoon op pad. Wat zijn jouw plannen voor deze zomer?

Shorts tropisch- XS/S – 19,90 euro // Jeans shorts – S – 22,90 euro
Doortje Vintage

 

Short Wunderwerk – 36 – 30 euro  // Short stipjes – 34 – 21 euro
The Next Closet

 

Shorts bloemen– 36 – 7,50 euro // Shorts geel – 38 – 15 euro
VNTG

 

Zijden shorts rozen – L – 15 euro // Shorts zwart – L – 15 euro

Shorts batik – 34/36 – 19,90 euro // Shorts groen – 32/34/36 – 16,90 euro
SecondhandNew

Van al deze shorts is er maar één. Wel zo uniek, maar jammer als jouw lievelings al weg is of het net je maat niet is. Neus daarom vooral even rond in de shops, want hun aanbod is natuurlijk groter dan dit. Zelf houd ik mijn lievelingswebshops ook scherp in de gaten via sociale media, zodat ik weet wanneer ze ‘nieuw’ aanbod hebben.

Meer vintage en tweedehands webshops ontdekken? Ik verzamelde ook al eens de leukste truien (nu niet zo van toepassing, maar de shops zijn tof!) en fijne vintage zomerjurkjes.

Alle afbeeldingen zijn eigendom van de betreffende webshops. 

 

    1. Voor shorts op dit moment wel, maar dan lekker basic gecombineerd met een effen, beetje boxy shirt en mijn lievelingslandalen. Ik geb zelf nu eigenlijk vooral effen shorts in mijn kast, maar ik zoek zeker nog iets met een print ter aanvulling.

  1. Superleuk dat je shorts hebt gezocht in tweedehands winkels en je hebt er een lekker vrolijk overzicht van gemaakt. Vooral de heel kleurrijke exemplaren vind ik erg leuk. Dit doet me eraan denken dat ik eigenlijk ook eens op zoek moet gaan naar leuke korte broeken. Die heb ik namelijk nog helemaal niet, terwijl ze perfect zijn voor de zomer. Wie weet kan ik er bij onze kringloopwinkel een op de kop tikken dit weekend.

    1. Leuk dat je ook aan de korte broek gaat! Zeker die losvallende, soms iets langere exemplaren zijn vaak net rokjes, een leuke tussenvorm! Zou tof zijn als je iets moois vind in de kringloop.

  2. Tof overzicht! Je zou ook op UnitedWardrobe kunnen kijken, daar liggen de prijzen ietsje lager denk ik.
    Van de week heb ik weer iets verkocht! 🙂 Geen short trouwens, want die heb ik niet over haha.

    1. Daar koop ik ook wel eens wat inderdaad, maar vaak vind ik de spullen in andere shops net wat origineler. Al komt een van mijn favoriete jassen er vandaan inderdaad. Erg fijne plek om dingen van mainstream merken tweedehands te kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.